Aanbod

Wij proberen een zo doorlopend mogelijk aanbod van paarden te hebben, om Mountain Horse liefhebbers de kans te geven op een geweldig paard. Staat uw paard hier niet tussen? Stuur ons gerust een mail met uw wensen en dan kijken wij of we een paard voor u hebben die wellicht niet op deze pagina vermeld staat.

Prijsklassen:
Klasse 1: < € 5.000
Klasse 2: € 5.000 – € 7.500
Klasse 3: € 7.500 – € 10.000
Klasse 4: € 10.000 – € 12.500
Klasse 5: > € 12.500

LJP Duke of Faery

KMSHA ruin

Geb. 13 juni 2018

S.C. Faemina x EFM Rockin’ Rocket

Duke is een leuke relaxte jaarling ruin, die behoorlijk aan de maat beloofd te worden. We verwachten dat hij rond de 1,55-1,60m uit zal gaan komen. Hij is een zoon van onze ruimschoots bewezen merrie Faemina, die tevens onze grootste fokmerrie is. Duke toont veel tolt en beloofd een fijn toekomstig rijpaard te gaan worden!

Duke staat momenteel nog in de merriekudde, bij zijn leeftijdsgenootjes onder toeziend oog van onze oudere merrie’s. Deze kudde bied een fijne sociale basis, Duke heeft zich sociaal goed ontwikkeld. Hij is er klaar voor om te verhuizen naar zijn nieuwe baasje, maar kan in overleg ook nog in opfok bij ons blijven. 

Prijsklasse 2

LJP Silver Heron  *Verkocht*

RMH hengstveulen

Geb. 10 augustus 2019

MVF Easter Parade x EFM Rockin’ Rocket

Deze knappe zilverappel zwarte kleine mannetje is de zoon van onze Star (MVF Easter Parade), een merrie met zeer bijzondere bloedlijnen, die zich reeds bewezen heeft in haar veulens. Heron heeft een onwijs aansprekelijk koppie en een nieuwsgierig karakter. Net als zijn moeder kijkt hij het liefst heel even de kat uit de boom voordat hij zich helemaal overgeeft. Hij laat veel natuurlijke aanleg voor tolt zien, iets wat we ook bij zijn volle zus van 2018 terug zien. 

Heron blijft tot minimaal 10 maanden oud bij zijn moeder staan, zonder extra kosten. Hij groeit op met leeftijdsgenootjes in een fijne veilige kudde. Na afspenen kan hij verhuizen naar zijn nieuwe baasje, of in overleg hier langer in de opfok blijven staan. 

Prijsklasse 1

TomTom en Pete

Classic Pony x Rocky Mountain Horse

Prijsklasse 1

Deze 2 jonge ruinen zijn halfbroertjes, en een bijzondere kruising! Hun moeders zijn Classic Pony’s, hun vader een Rocky Mountain Horse. Naar ons idee uitermate geschikte toekomstige kinderponies!

Het fijne karakter van de Mountain Horse gecombineerd met het formaat en stoere uiterlijk van de Classic Pony. We verwachten dat ze ongeveer uitgroeien tussen de 1,25m en 1,35m. Tomtom is nu 2 jaar oud, Pete 1 jaar. Tomtom en Pete zijn zowel als duo te koop of apart. 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.