Module ‘Starten met Tölten’

In een periode van 6 maanden gaan we aan de slag met een kleine groep (4 combinaties) om een goede basis te leggen voor het rijden van de tolt. Dit is de meest uitgebreide cursus die wij op dit moment aanbieden. In totaal zijn er 8 lesdagen, waarvan 6 met je eigen paard, online begeleiding, een lichamelijke check van je paard en 1x les aan huis inbegrepen in de cursus.

In het verleden boden we deze cursus aan als intensieve eenmalige 3 daagse cursus. Deze bleek echter niet voldoende ruimte te geven voor de ontwikkeling van de paarden en ook was de cursus eigenlijk te zwaar voor de deelnemers. Veel van de informatie die ik wil overbrengen paste niet in deze 3 dagen.

We gooien het dus nu over een andere boeg, een traject training waarin je intensief begeleid wordt. De cursus is bij uitstek geschikt voor mensen die zelf hun gangenpaard in willen rijden. Dit is namelijk best een grote uitdaging. Maar naast deze groen jonge paarden, is de cursus ook heel geschikt voor mensen die net een gangenpaard hebben gekocht, maar nog niet of nauwelijks verstand hebben van wat hun paard allemaal kan. Het kan goed zijn dat het paard nu nog beschikt over een goede tolt. Maar zonder de juiste training, zal die goede tolt helaas in 9 van de 10 gevallen  verdwijnen. Wil je dit voor zijn? Dan is ook voor jou deze cursus heel erg geschikt!

Uitgebreide informatie over deze module is op te vragen via e-mail. Hier in valt ook helemaal terug te vinden wat er allemaal inbegrepen is in de cursus.

Kosten € 1200,- per combinatie. In termijnen betalen is mogelijk. Start bij voldoende animo in april 2020. Minimale en maximale groepsgrootte is 4 deelnemers.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.