Online Lessen

In deze gekke tijden veranderd er veel. zo ook de lesmethodes. In ons geval was dit iets wat we eigenlijk al heel lang wilden gaan aanbieden, maar het kwam er nooit van. Totdat het natuurlijk ineens moest! 

Je kunt nu online les nemen bij ons. Momenteel beiden we het volgende aan:

Theoriecursus basis tolt – Live Online: in 2 avonden met een groepje (via Zoom)

Deze cursus beiden we normaal als dagcursus aan maar dat is echt te veel voor een online cursus. Nu dus in 2 avonden. De eerste heeft al plaatsgevonden en was een groot succes! Kosten zijn €75,- p.p. Binnenkort volgen nieuwe data voor deze cursus! Je kunt al wel vast je interesse kenbaar maken via email.

 

Online videolessen – Privé

Bij deze optie kun je een video insturen van jezelf waarbij je met je paard bezig bent. Dit mag van alles zijn, alles waar je hulp bij nodig hebt mag je filmen. Deze video bewerk ik waar nodig met stukken slow-motion en vervolgens spreek ik de video in. Kosten: €15,- voor de eerste 5 minuten, daarna 1 euro per minuut extra. Je hebt dus zelf de hand in hoe duur je les is. 

 

Online videolessen – groep

Ook deze optie is een hele leuke. Bij deze groepsles komen we eens in de maand op een avond online samen. Van te voren stuur je videomateriaal in, wat ik dan allemaal klaar maak en bewerk voor de lesavond. Gezamenlijk bespreken we alle ingestuurde video’s en geef ik tips en adviezen. Door ook naar elkaar te leren zijn deze avonden super leerzaam. Daarnaast krijg je als groep ook huiswerkopdrachten mee, waar je aan kunt werken. De groepen bestaan uit 4 personen en je bent verplicht om 6 maanden deel te nemen. Hiermee zorgen we ervoor dat je continuïteit behoud in je groep en dat je altijd met dezelfde mensen zit. Dat geeft een vertrouwde leeromgeving. Kosten: €32,50 per lesavond of € 180,- als je in 1 keer de gehele periode betaald. 

Ben jij enthousiast geraakt? Neem dan voor meer informatie contact op via info@gangenpaardenreestdal.nl 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.