Aanbod

Wij proberen een zo doorlopend mogelijk aanbod van paarden te hebben, om Mountain Horse liefhebbers de kans te geven op een geweldig paard. Staat uw paard hier niet tussen? Stuur ons gerust een mail met uw wensen en dan kijken wij of we een paard voor u hebben die wellicht niet op deze pagina vermeld staat.

Prijsklassen:
Klasse 1: < € 6.000
Klasse 2: € 6.000 – € 8.500
Klasse 3: € 8.500 – € 10.000
Klasse 4: € 10.000 – € 12.500
Klasse 5: > € 12.500

Dancer, RMHA 2023

Dancer is een prachtige zachtaardige jongen, die het plaatje van de Rocky Mountain helemaal bekleed. Met zijn chocolate kleur en zachtaardige vriendleijke karakter, beloofd hij een onwijs goede vriend voor de toekomst te worden!

Dancer kan pas bij ons weg als hij  ongeveer 1 jaar oud is. Afspenen doen we in fases op eigen terrein, zodat dit stressvrij verloopt. Daarnaast is Dancer al gewend aan het lopen aan het halster, voetjes optillen en trailerladen!

Dancers verwachte schofthoogte ligt rond de 1,48-1,50m. 

Lijnen: McGuire’s Comet x EFM Rockin’ Rocket

 

Prijsklasse 1

Morris (RMHA, 2023)

Morris, een echte grappenmaker met karakter! Voor het eerst een red roan veulen, en wat is en wordt hij ontzettend mooi.  Zijn bijzondere kleur komt niet zo vaak voor! Zijn moeder Bonny geeft ons al jaren steevast prachtige veulens, die opvallen door hun correcte bouw, sterke tolt, fijne karakters en prachtige voorkomen. 

Morris kan pas bij ons weg als hij  ongeveer 1 jaar oud is. Afspenen doen we in fases op eigen terrein, zodat dit stressvrij verloopt. Daarnaast is Morris al gewend aan het lopen aan het halster, voetjes optillen en trailerladen!

Lijnen: Gem’s Silver Bells x EFM Rockin’ Rocket

 

Prijsklasse 1/2

  

Lindy, KMSHA merrieveulen 2023

Lindy, een prachtig stoere dame, groot zal ze niet worden, maar wel heel stevig gebouwd en onwijs lief en ondernemend. Ze heeft de prachtige en zeldzame kleur bruin roan, de eerste in deze kleur die hier geboren is!

Deze kleine tank zal een zich ontpoppen tot een ware toltmachine, want controle over haar benen, dat heeft ze zeker! Naast een duidelijk sterke tolt heeft ze ook hele goede basisgangen. Een ultiem maatje voor de toekomst!

Lindy kan pas bij ons weg als hij  ongeveer 1 jaar oud is. Afspenen doen we in fases op eigen terrein, zodat dit stressvrij verloopt. Daarnaast is Lindy al gewend aan het lopen aan het halster, voetjes optillen en trailerladen!

Lijnen: Take Five (Zoey, KMSHA) x MVF Golden Venture (RMHA)

Prijsklasse 1/2 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.