Aanbod

Wij proberen een zo doorlopend mogelijk aanbod van paarden te hebben, om Mountain Horse liefhebbers de kans te geven op een geweldig paard. Staat uw paard hier niet tussen? Stuur ons gerust een mail met uw wensen en dan kijken wij of we een paard voor u hebben die wellicht niet op deze pagina vermeld staat.

Prijsklassen:
Klasse 1: < € 5.000
Klasse 2: € 5.000 – € 7.500
Klasse 3: € 7.500 – € 10.000
Klasse 4: € 10.000 – € 12.500
Klasse 5: > € 12.500

LJP Duke of Faery (verkocht)

KMSHA ruin

Geb. 13 juni 2018

S.C. Faemina x EFM Rockin’ Rocket

Duke is een leuke relaxte 2 jarige ruin, die behoorlijk aan de maat beloofd te worden. We verwachten dat hij rond de 1,55-1,60m uit zal gaan komen. Hij is een zoon van onze ruimschoots bewezen merrie Faemina, die tevens onze grootste fokmerrie is. Duke toont veel tolt en beloofd een fijn toekomstig rijpaard te gaan worden!

Duke staat momenteel nog in de merriekudde, bij zijn leeftijdsgenootjes onder toeziend oog van onze oudere merrie’s. Deze kudde bied een fijne sociale basis, Duke heeft zich sociaal goed ontwikkeld. Hij is er klaar voor om te verhuizen naar zijn nieuwe baasje, maar kan in overleg ook nog in opfok bij ons blijven. 

Prijsklasse 2/3

We verwachten binnenkort 3 veulens uit sterke combinaties. Heb je interesse in een 2020 veulen? Neem dan gerust contact op, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft over alle nieuwtjes rondom de veulens. 

Hier onder staan de combinaties die we verwachten. Bovenaan de hengsten, onderaan de merrie’s. De foto’s boven elkaar zijn de combinaties. 

EFM Rockin’ Rocket x Gem’s Silver Bells 

MVF Golden Venture x LJP Sierra Nevada

LJP Zoey’s Ixion x Dobbin’s Bella Amore

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.