Aanbod

Wij proberen een zo doorlopend mogelijk aanbod van paarden te hebben, om Mountain Horse liefhebbers de kans te geven op een geweldig paard. Staat uw paard hier niet tussen? Stuur ons gerust een mail met uw wensen en dan kijken wij of we een paard voor u hebben die wellicht niet op deze pagina vermeld staat.

Prijsklassen:
Klasse 1: < € 6.000
Klasse 2: € 6.000 – € 8.500
Klasse 3: € 8.500 – € 10.000
Klasse 4: € 10.000 – € 12.500
Klasse 5: > € 12.500

Ravi

Ravi is een prachtige RMHA koffievos ruin geboren in 2021. Zijn ouders zijn Lily en Sunny. Ravi ontwikkeld zich als een heerlijk en superslim paard, met een gevoelige kant. Hij is niet bang aangelegd en is heel nieuwsgierig naar alles om hem heen. Ravi zoekt iemand die écht in hem wil investeren wat betreft band. Net als zijn ouders zoekt hij echt een maatje die hem begrijpt, en dan hij zal voor zijn baasje door het vuur gaan! Hij zal naar verwachting tussen de 1,50 en 1,55m gaan meten

Prijsklasse 2

Durante

Durante is een KMSHA hengstveulen, geboren in 2022. Hij is de zoon van onze prachte Zoey en Sunny. Durante is een hele vrolijke grappenmaker. Hij is nergens bang voor en vind alles een feestje. Hij is heel stevig gebouwd enheeft de bijzondere kleur cremello.

Hij zal naar verwachting ongeveer 1,45-48m gaan meten. 

Prijsklasse 1

Vito

Vito is een prachtige zilverappel zwart hengstveulen van 2022. Met zijn unieke bloedlijnen en prachtige voorkomen is hij een echte hartedief. Vito is een zachtaardig paardje met een open karakter. Deze bewezen combinatie geeft steevast goede gebalanceerde veulens met zeer sterk gangwerk. Veelzijdige paarden met een fantastisch karakter! Vito zal naar verwachting tussen de 1,50 en 1,55m gaan meten.

Prijsklasse 2

We verwachten dit jaar 6 veulens uit sterke combinaties. Heb je interesse in een 2023 veulen? Neem dan gerust contact op, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft over alle nieuwtjes rondom de veulens. 

Hier onder staan de combinaties die we verwachten.  

In april/mei

EFM Rockin’ Rocket x Gem’s Silver Bells (Bonny) 

EFM Rockin’ Rocket x McGuire’s Comet (Comet)

EFM Rockin’ Rocket x EFM First Sky (Sky is een dochter van Zoey)

 

In juli/augustus

MVF Golden Venture x Take Five (Zoey)

EFM Rockin’ Rocket x Dobbin’s Bella Amore (Bella)

EFM Rockin’ Rocket x LJP Misty’s Black Lily (Lily) 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.