Joker-lessen

Ken jij Joker al? Joker woont nu bijna een jaar bij ons, en heeft als enige paard hier een stal. Een stal die ik niet uit hoef te mesten, ik hoef Joker niet te voeren en hij kan vele lessen achter elkaar ‘lopen’.  Daarnaast is hij vergevingsgezind en helpt je graag meer te leren over jezelf.

Joker is namelijk onze rijsimulator, en hij heeft zijn vaste verblijfplaats bij ons in de lesblokhut. Inmiddels hebben al veel klanten Joker leren kennen. Losse lessen en trainingen, meerdaagse praktijkcursussen, ik betrek hem tegenwoordig overal bij. Hij is zelfs pas met mij meegereisd voor een clinic in Engeland!!

Joker is een unieke rijsimulator, die door zijn verensysteem en opbouw in staat in om bewegingen van het paard in stap, draf en galop na te bootsen. Echter, dit doet hij alleen als de ruiter op de juiste manier beweegt. Wanneer de bewegingen van de Joker niet voelen als een echt paard, betekend dat dat jij als ruiter ergens de beweging belemmerd. Normaal compenseert ons paard dit voor ons, maar Joker doet dit dus niet. 

Door te trainen op de Joker, werk je direct aan je balans, coördinatie, souplesse en zelfbewustzijn. Dit alles is met maar 1 doel: een zo goed mogelijke ruiter zijn voor je paard!

Wil jij lessen op onze Joker, onder mijn begeleiding? Dit zijn de mogelijkheden:

Losse lessen: Introductieles €50,-, losse vervolglessen €40,- ( vervolglessen lesduur +/- 30 minuten, introductieles +/- 45 minuten)

Leskaart 5 lessen: €175,- (uitgezonderd introductieles)

Jokerdag: € 110,-, in een kleine groep duiken we een dag lang samen in alles rondom houding en zit, trainen we samen op de joker en doen we grondoefeningen. We stappen ook even op een paard om het geleerde in praktijk te brengen. Zie de  webwinkel voor de actuele data

Houding en Zit – in verbinding met de tölt. Meerdaagse cursus waarbij houding en zit de boventoon voert. We gaan de diepte in wat betreft de invloed van houding en zit op de beweging van het paard, en kijken in het bijzonder naar de impact op de tolt. Afwisselend programma met theorie, demonstratie, oefenen op de joker en op het paard. Geef jezelf een echte boost met dit leuke afwisselende programma! Kijk ook voor actuele data van deze cursus in de webwinkel!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.