Meerdaagse praktijkcursus tölt

Kom een aantal dagen achter elkaar bij ons trainen met jouw gangenpaard! Het maakt niet uit wat voor ras je paard is, als hij een extra gang heeft is hij welkom op deze cursus. 

Een cursus die we inmiddels al jarenlang hebben gedraaid, een populaire cursus met veel terugkerende tevreden paarden & baasjes! In een groep van maximaal 6 combinaties gaan we intensief aan de slag met alles waar je op dat moment tegenaan loopt. 

Voordat je een praktijkcursus tölt volgt raden wij sterk aan de theoriedag basis tolt te hebben gevolgd, zodat je optimaal gebruik kunt maken van je praktijklessen. 

We hebben 2 soorten tölt cursussen:

– Tölt beginner: Deze cursus is geschikt voor paarden die nog niet zo lang onder zadel zijn, en nog moeten leren tölten, én voor gangenpaarden eigenaren die zelf als ruiter nog niet zo ervaren zijn met de tölt. Herken jij jezelf of je paard of misschien wel beide in deze beschrijving? Dan is de tölt beginner een perfecte cursus voor jullie!

– Tölt master: de tölt master is een cursus voor mensen en paarden die al wat langer ervaring hebben met de tölt, en wellicht tegen wat meer gangtechnische problemen aanlopen, of zich graag willen verdiepen in de verdere training en onderhoud van een goede tölt. Bij voorkeur heb ik de combinaties die zich opgeven voor de tölt master al een keer in een losse les leren kennen, zodat ik zeker weet dat de tölt master de juiste cursus is voor jullie. Twijfel je? Neem gerust contact op!

Beide cursussen hebben een aankomstmoment van de paarden op woensdagavond. De cursus start dan op donderdagochtend. Donderdag en vrijdag hebben we de hele dag, en zaterdag gebruiken we de ochtend. We hebben een gevarieerd programma met praktijk en theorielessen, ondersteund door de Joker rijsimulator. Door een opzet met meerdere privélessen is er altijd tijd om aan jouw persoonlijke vragen te werken!  

Kosten: €425,- incl. paddock en hooi voor je paard, en 3x lunch

Zie voor de actuele data en aanmelden onze webwinkel
Wees er optijd bij want vol = vol!!
 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.