Training

Bij Gangenpaarden Reestdal  kunt u terecht voor training van uw Mountain Horse, maar ook andere gangenpaard-rassen kunt u bij ons in training te zetten. Wij beschikken over fijne trainingsfaciliteiten die bijna altijd goed bruikbaar zijn in de maanden maart t/m november. Buiten deze maanden is er geen gelegenheid om bij ons uw paard in training te zetten. We beschikken op onze trainingslocatie over een fijne round-penn, een grasbaan, een naastgelegen zandpad en een leuk klein oefenbos op nog geen 200 meter afstand! De ideale omstandigheden voor een complete training, maar ook zeer geschikt voor cursussen en workshops.

Onder de particuliere paardeneigenaren is naar onze mening nog een ontzettend gebrek aan kennis over de gangen van de Mountain Horses, en ook andere gangenpaard rassen. Zou u zelf graag meer leren over het trainen met de gangen? Gangenpaarden Reestdal biedt u vele mogelijkheden op gebied van training, cursussen en lessen.

Training
Loopt u bijvoorbeeld tegen problemen aan met de extra gang van uw paard, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het verleden hebben wij veel paarden onder zadel gezet en getraind met hun extra gang. Inmiddels zijn wij gestopt met het inrijden van jonge paarden en focussen wij ons enkel op het corrigeren van paarden met gang-technische bewegingsproblemen. Hiervoor hebben wij beperkte ruimte, we trainen maximaal 1 paard tegelijk. Lees nog meer over alle mogelijkheden voor training van uw paard op de pagina Training & Certificering.

Cursussen & Workshops
Onder de particuliere paardeneigenaren is naar onze mening nog zeer weinig kennis over gangenpaarden en een karakteristieke extra gang. omdat het uitdragen van deze kennis een van onze grote doelen is, organiseren wij in het zomerseizoen enkele leuke informatieve workshops en cursussen. We hopen op deze manier een laagdrempelige ingang te creëren voor diegenen die meer willen weten, meer willen voelen, en meer willen zien over de extra gang van de Mountain Horses.  De reeds gegeven cursussen en workshops zijn als zeer informatief, leuk en leerzaam beschouwd door diverse enthousiaste deelnemers! Lees meer hierover bij Cursussen & Workshops.

Lessen

U kunt met uw eigen paard naar ons toe komen en op kleine schaal geven wij ook les op onze eigen paarden (voorwaarde is het volgen van de theoriecursus basis tolt, voorafgaand aan de lessen). De lessen op onze locatie kosten €40,- per les van +/- 45 min.

Tevens geven we op beperkte schaal les op locatie, kosten hiervoor zijn €50,- per les. Neem contact op hier over voor de mogelijkheden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.