Losse lessen & Individuele trainingen

Losse lessen zijn mogelijk bij ons op locatie en beperkt aan huis. Voor de lessen aan huis vragen wij u om contact op te nemen over de kosten en de mogelijkheden hier in. 

Bij ons op locatie kunt u lessen volgen met uw eigen paard en op 1 van onze paarden. ALs u op 1 van onze paarden wilt lessen stellen wij als voorwaarde dat u de theoriecursus basis tölt volgt voordat u kunt beginnen met lessen. 

De lessen duren ongeveer 45 minuten en kosten 40€ per les. 

 

Individueel traject

Wanneer u graag individuele begeleiding wilt met uw paard, hebben we ook ene leuke optie. Een intensieve begeleidingsweek. Dagelijks krijgt u dan van ons begeleiding, en we zullen ook een kleine stukje van de training op ons nemen om meer inzicht te krijgen in de situatie. De resultaten van een begeleidingsweek kunnen uiteenlopen in verschillende richtingen. Er kunnen problemen aan het licht komen die eerder nog niet zijn gezien, maar ook kunnen we een goede diepgang bereiken in de gangkennis bij de eigenaren of meer inzicht in hun paard. Aan het eind van de week bekijken we wat het beste vervolg is voor de combinatie. De begeleidingsweek wordt als een intensieve week ervaren, waaruit goede resultaten behaald kunnen worden. Deze weken zijn maatwerk en hiervoor kan bij interesse een offerte worden opgevraagd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.